1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481370 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2196919

Sv: Apropå ingenting...
Domsjö: Nej då, jag har sett fler. Och det är därför jag vet att det många gånger förvanskats när man läser tidningarna eller på sociala medier. Ja, de gör säkert också en hel del misstag, men vad jag menar är att budskapen många gånger förvrängs likt viskleken.

Och så fungerar det säkert här med de som har inside i Modo. Man hör någonting om en spelare, men utan bakgrunden så lägger man till lite som man själv tror och så blir det Poffas Bomb
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Presskonferenserna har varit tragikomiska. Som en spin-off av The Office. Och det är inte journalisternas fel, även om de såklart inte har briljerat heller.

Det tycks vara extremt svårt för många att förmå sig själva att acceptera att den humanitära stormakten Sverige är ett av de länder i väst som, rent objektivt, har hanterat pandemim sämst, trots ett av världens högsta skattetryck. Bortförklaringarna är så desperata att Qanon framstår som sofistikerat i jämförelse: "Alla andra länder gör fel", "Det media som har förvrängt allt", "Vi kommer klara oss bäst under nästa våg" etc.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jodå där här med att förvanska saker går nog att göra lite här och där. Det är nog inte bara en typ av människor sas som ägnar sig åt det. "Vi såg det inte komma".
Kommentera