1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481431 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2198080

Sv: Silly season
Padrone78: kan lova att dom tänkta topplagen kommer kruta på med spelare som vi inte ens vågat buda på. Försiktigt optimistisk gällande Modigs. Säger inte att vi värvat skit, men vill se hur ambitionen ligger. Jag tror vi ligger tyvärr kvar i läget lagom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Frontschwein: Du har seglat upp som den nye Ztorken, negativ till allt och alla. Ta det lugnt och se vad som kommer, jag har stort förtroende att Hinken och Karlin vet vad de gör.
Kommentera

Sv: Silly season
Frontschwein:
Kan du vara lite mer specifik ang spelare du nämner!

Tycker du verkar allt annat än optimistisk i dina inlägg.
Kommentera

Sv: Silly season
Frontschwein: Jag kan lova dig att förutom HV så har vi klart mest pengar, även om Löven bluffar lite. Du verkar ha fastnat i någon märklig tanke att alla spelare som kommer till oss blir sämre. Förra säsongen var Svenningsson på Löven och långa andras radar exempelvis, då han anses som ung och väldigt lovande. Jag år säker på att han - förutom andra nämnda - kommer att vara mycket bättre I vinter.

Vi har inte haft en enda tränare som fått ur mycket ur truppen hittills i allsvenskan. BH var närmast, men jag tycker att man hade för dåligt försvarsspel och att vi borde varit bättre under honom. Nu får vi en tränare som är erkänt skicklig på att få ur mycket ur varje spelare. bara det gör att jag känner tillförsikt.
Kommentera