1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479937 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2198087

Sv: Silly season
Frontschwein: Jag kan lova dig att förutom HV så har vi klart mest pengar, även om Löven bluffar lite. Du verkar ha fastnat i någon märklig tanke att alla spelare som kommer till oss blir sämre. Förra säsongen var Svenningsson på Löven och långa andras radar exempelvis, då han anses som ung och väldigt lovande. Jag år säker på att han - förutom andra nämnda - kommer att vara mycket bättre I vinter.

Vi har inte haft en enda tränare som fått ur mycket ur truppen hittills i allsvenskan. BH var närmast, men jag tycker att man hade för dåligt försvarsspel och att vi borde varit bättre under honom. Nu får vi en tränare som är erkänt skicklig på att få ur mycket ur varje spelare. bara det gör att jag känner tillförsikt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Håller med om detta att tränaren kommer göra stor skillnad i utvecklingen av flera yngre spelare. Svenningsson och Styf kommer säkerligen utvecklas under Karlin. Jag tror det är väldigt bra för Styf att få en ny stabil röst att lyssna på i Karlin. Kommer nog ta steg nästa säsong. Är dock fundersam till målvaktssidan. Om Tex tackat nej till SHL på grund av att han skulle vara andramålvakt där så borde väl han logiskt sett fått till sig att han är tilltänkt förstemålvakt. För han kan väl knappast vara mer nöjd med att vara andramålvakt i HA? Säker kan han inte vara men nog borde han fått en inriktning från ledningen att han är tilltänkt som förstemålis.
Kommentera