1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480029 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2199716

Sv: Silly season
hockey_21: Vilka har ni i första om det skulle vara er andra? :D Ni kommer ju inte värva en helt ny första?

Sen hade jag inte bytt vår förmodade första eller andra mot er motsvarighet heller iof
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Christensen: Det är spetsen som ska in för vår del. Absoluta minimum är att vi ska ha en ersättare till Karlkvist iaf. Jag skulle tro att man åtminstone letar två nya spelare för en förstakedja.
Kommentera

Sv: Silly season
Christensen: Jo, faktiskt. Vi ska värva en uttalad förstakedja faktiskt. Möjligen att någon av befintliga spelare tar en plats där så småningom, men Hinken var sagt att det just är den spetsen vi ska ha in.

Sedan är väl inte alla SHL-lag alls klara. Det skulle inte förvåna mig om de tycker ett par spelare sent från allsvenskan. Exempelvis OSL eller Wernblom.
Kommentera

Sv: Silly season
Christensen: Hv är attraktivaste klubben i HA. Så när det är slutvärvat så är det nog inte så många ni velat byta med Modo. Det är ingen orimlig åsikt. Time Will tell
Kommentera

Sv: Silly season
Christensen: Modigs skulle nog lika gärna kunna vara i första, valde mellan honom och Svenningson där. Första kommer nog vara Svenning/Modigs-Ny förstacenter-ny spetsforward.
Kommentera

Sv: Silly season
Christensen: MoDo kommer inte att spela i egen zon nästa säsong. HV71 ser riktigt tunna ut om ni ska möta kompakta köttmurar i 40 matcher och Torp/Ullström gäspar tungt efter långa bussresan till Almtuna i november.
Kommentera