1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480473 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2199727

Sv: Silly season
Costanza: Just nu kan jag absolut hålla med om att vi ser tunna ut :) tur att säsongen är några månader bort. Men går lite olika rykten så jag hoppas de ändras de närmsta veckorna.

Hockey_21, Okej, visst Sveningsson kan absolut blomma ut och hitta tillbaka till IKO-formen. Men det finns ju inte någon garanti där. Så för egen del skulle det kännas sådär att gå in med honom så pass högt upp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Christensen:
Även Emil J men han är inte så populär hos HV fansen om jag förstått det hela rätt.
Kommentera

Sv: Silly season
Christensen:
Livet blir lättare om ni får Nybeck och Olausson att stanna tänker jag, hade de varit nåt år äldre hade det nog blivit svårt. Olausson tror jag mkt på.
Kommentera

Sv: Silly season
Christensen: Det är i alla fall kul att följa ert lagbygge som kommer att bli bra och ge härliga matcher i Fjällräven Center. Tycker själv att MoDo varit lite för defensiva vad gäller dyra värvningar, men uppskattar mer och mer att ekonomin nu är stabil och kassan växer efter att organisationen slimmats. Känner dock att det är dags att börja lasta in lite stålar i truppen så att det kan smälla i PP. MoDo har tappat för många lirare nu sista åren för att man ska känna sig helt nöjd.
Kommentera