1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482707 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2202110

Sv: Apropå ingenting...
Padrone78: Generellt har ni en rimlig åsikt om Brynäs noll ansvar i dessa individers klavertramp. Kanske är ni så måttliga för att en av dessa har gjort sina ungdomsår i Modo och skapat sin värdegrund där? Jag tror inte det är så det funkar, ska tilläggas.

Brynäs hantering, ja vad ska man säga, hur man än gör så blir det fel, så funkar drevet. Jag tycker att man gjort rätt, men det tycker inte de som hakar på drevet. Tror att båda dessa spelare gjort sitt i Brynäs oavsett dom. Men jag hoppas även att Brynäs i det läget markerar ytterligare en gång, för just nu är det ingen dömd och det MÅSTE man kunna ha med i hela diskussionen.
Jag är också lika övertygad om att ALLA måste bytas ut i ledningen för att staka ut en ny framtid. Och det ser onekligen ut som att det är på g att ske.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bifbiffen: Jag tycker det är obehagligt när drevet går oavsett situation. #MeToo, BLM, Fridays for Future etc. är alla i grund och botten bra initiativ, men den totala hysteri som tenderar att uppkomma stänger ner viktiga diskussioner snarare än uppmuntrar till dem. Istället blir det ett slags bisarr tävling, där såväl företag som privatpersoner tävlar om vem som kan ta kraftigast avstånd från det man anser är roten till problemet, och personer som säger "Fast vänta en sekund..." får direkt lynchmobben efter sig.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bifbiffen: Du har inte helt rätt. Jag skulle säga att machokulturen är mycket starkare i vissa grupper. Varför? Det är klart att om man är ledare för dessa grupper så har man ansvar, låt vara att fortfarande till överlägset största delen är spelarens egna ansvar.

Brynäs agerande i stort är du nog den enda som tycker är bra. Varför stängdes en spelare av under lång tid, men tilläts i den sista matchen? Det om något tyder på stor "skitnödighet" och att man inte har en tydlig linje. Jag jobbar med den där typen av krishantering och enligt mina experter kunde man gjort det mycket bättre (men, också betydligt sämre).

Unicefs ställningstagande säger en hel del om hur man anser Brynäs agerat.
Kommentera