1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484582 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2202117

Sv: Apropå ingenting...
Bifbiffen: Jag tycker det är obehagligt när drevet går oavsett situation. #MeToo, BLM, Fridays for Future etc. är alla i grund och botten bra initiativ, men den totala hysteri som tenderar att uppkomma stänger ner viktiga diskussioner snarare än uppmuntrar till dem. Istället blir det ett slags bisarr tävling, där såväl företag som privatpersoner tävlar om vem som kan ta kraftigast avstånd från det man anser är roten till problemet, och personer som säger "Fast vänta en sekund..." får direkt lynchmobben efter sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: japp, drev som helt kapar diskussion utan anklagar även de som klarar av att ha två tankar i huvudet är förkastliga.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Helt enig i det. JAg tycker att Bianca Kronlöf, (osäker på stavning), klarade av balansen att ha "två tankar igång samtidigt" när hon resonerade om kvinnosyn och Zoran Ismal efter SVT:s dokumentär-produktion.

Mobben/drevet blir svartvitt och folk väljer sida och sedan är ingen intresserad av att prata om de olika sidorna av myntet. Som diskussionsklimatet är och har varit så är lösninggen inte på den ena eller andra sidan utan däremellan. Men den diskussionen får inte ta plats för att det är så jävla viktig att vara svart eller vit....
Kommentera