1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478915 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2202132

Sv: Apropå ingenting...
J F K: så på ett år har dess vuxna män skapat sig en helt annan värdegrund som gör att de våldtar? Du kan bättre

Från börjar var det bra, nu däremot när man ska knäböja för drevet där vad man än säger feltolkas så blir det inte bra. Man tog ett beslut som arbetsgivare, han var inte delgiven misstanke. Rätt eller fel. Man har motiverat sitt beslut, istället ska man nu tvingas säga rätt saker för att media och lynchmobben går. Är det så du vill ha det?

Berglund hade covid, vilket du känner till. Brynäs var inte i behov av honom sista matchen men först då och matchen innan va han redo för spel och man tog beslutet som arbetsgivare. Nu handlar det om sportsligt igen och inte om kvinnan. Det svider för dig att Brynäs spelar SHL, även du skiter i kvinnorna.

Hur gör ju nu med er ungdomsverksamhet där mycket av värderingarna sätts? Ska vi misstänka samtliga i spelarens årgång i Modo nu innan de begår brott? Om det är nu värdegrundsvägen du vill gå?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bifbiffen: om det är den spelaren du antyder så lämnade han Modo som 15-åring om jag minns rätt sen Leksand tre år kom väl tillbaka under Hellkvist styre
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bifbiffen: Jag pratar kanske i JFK.s ställe här, men jag upplever att du väljer att tolka hans budskap fel så att du kan fortsätta diskussionen på ett onyanserat sätt.

Det som kan diskuteras är ju hur BIF väljer att manifestera sin värdegrund genom sitt agerande. Det är symboliskt ledarskap och vill man ge rätt signalvärde utifrån sina värdegrunder så låter man ju såklart inte PB spela, för det sänder fel signaler. Det är här gråzonen finns, där inte lagen berättar för samhället hur det ska agera.

Varpå det finns ett behov av att jobba med värdegrunder och hur de ska tillämpas för allt som inte lagen fångar.

Och här kommer då ledarskapet in, om värdegrunden bara är något på ett papper eller om det faktiskt tillämpas i verkligeheten. Och det är här jag anser att BIFs agerande visar tydlig brist på ledarskap.

BifBiffen, tycker du att jag målar rätt bild av situationen? Har jag lagt plattorna rätt i badrummet så att säga?
Kommentera