1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480980 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2202140

Sv: Apropå ingenting...
Bifbiffen: Jag pratar kanske i JFK.s ställe här, men jag upplever att du väljer att tolka hans budskap fel så att du kan fortsätta diskussionen på ett onyanserat sätt.

Det som kan diskuteras är ju hur BIF väljer att manifestera sin värdegrund genom sitt agerande. Det är symboliskt ledarskap och vill man ge rätt signalvärde utifrån sina värdegrunder så låter man ju såklart inte PB spela, för det sänder fel signaler. Det är här gråzonen finns, där inte lagen berättar för samhället hur det ska agera.

Varpå det finns ett behov av att jobba med värdegrunder och hur de ska tillämpas för allt som inte lagen fångar.

Och här kommer då ledarskapet in, om värdegrunden bara är något på ett papper eller om det faktiskt tillämpas i verkligeheten. Och det är här jag anser att BIFs agerande visar tydlig brist på ledarskap.

BifBiffen, tycker du att jag målar rätt bild av situationen? Har jag lagt plattorna rätt i badrummet så att säga?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Padrone78: kommer in lite sent här, har ni diskuterat vem spelare nr 2 som sitter anhållen är?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Padrone78: nej han skrev ” Jag skulle säga att machokulturen är mycket starkare i vissa grupper” och i dessa två fall är det så macho i Brynäs att man våldtar.
Skulle vara mycket mer orolig i så fall för er ungdomsverksamhet. Om man nu som sagt ska gå den vägen. Jag tror, om de är skyldiga, helt enkelt är två idioter med förkastlig kvinnosyn helt bortkopplat från arbetsgivare.

Det låter ju superfint det du säger, men det var rykten och anmälning. Han var ännu inte delgiven. Och INGEN visste att han skulle bli skäligen misstänkt? Utredningen kunde lagts ned, kvinnan kunde dragit tillbaka anmälan? Brynäs
åkt ur pga av rykten istället för att agera efter sitt arbetsgivaransvar. Så otroligt lätt att nu i efterhand säga
att det va fel för att det visade sig stämma. Unket av media och drevet. Jag hoppas båda dessa herrar om de är skyldiga aldrig sätter sin fot på en is igen.

Värdegrund är viktig givetvis, och jag tror Brynäs med f.d arbete en bra start är längst fram i hela SHL. Nu kommer två spelare som är nya i klubben och sabbar allt. Det är otroligt orättvist mot Brynäs som förening.
Kommentera