1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482281 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2203398

Sv: Silly season
Blake: I Allsvenskan är man inte högst i hierakin och då får man nog ibland svälja lite stolthet, Ytterell är en toppback på allsvensk nivå och säkerligen en stabil back för 3:e backpar i Shl, här hoppas jag man behåller honom, man måste ha i åtanke att varenda bra spelare vi släpper till andra allsvensk klubbar pga stolthet eller pengar kommer bara cementera oss mer i denna ligan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Gavelo: Tänker lite att Gradin var inte med och värvade Ytterell, vet inte hur Ytterells inställning var förra säsongen eller på träning.
Men köper han inte Gradins mantra så har vi ju nu chansen att lösgöra honom för pengar till en back som Gradin kanske tycker passar bättre in i gruppen.

Är det bättre att tjurhålla en toppback som går på 75% under match pga missnöje? Eller rent av bänka honom så inte HV ska kunna ta honom?

Man kan hoppas att han inte varit drivande i frågan utan att det är HV som vill köpa honom av oss. Och att han är proffsig nog att ge allt för sin nuvarande arbetsgivare och kanske istället går till HV när kontraktet med Modo är slut.
Kommentera

Sv: Silly season
Gavelo: Oj Pär Styf till Malmö.
Kommentera

Sv: Silly season
Vad ska Modo med en back till som vill vara i HV?
Kommentera