1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480886 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2205417

Sv: Silly season
M Horava: I nuläget kan man ju inte mena på fullaste allvar att man presenterat en lina som ska leda laget framåt, det finns inte bara.
Sen saknas det en uttalad föstacenter något in i helvete, jag anser att man har en del kvar att göra på truppen.
Vi behöver ha en leadingline med toppnamn och då menar jag inga fd NHL spelare eller toppspelare i SHL men att kanske lägga dem där extra kronorna på att ta in en riktigt bra förstalina! och Framförallt så måste man ha raka och tydliga besked från Viklund om det kommer bli nåt spel.

Med all sannolikhet så blir ju Wahlberg och Wallin presenterade under veckan.
Men jag anser att man ska jaga reda på två forwards och två centrar. Samt skaka fram en back som tar Ytterells plats i första backparet.

För nog om bygget ser ganska bra ut så behöver vi få in spets och något ledande i truppen. Det är bara bra att ha spelare som får det ansvaret att leda laget framåt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
KarateKing700:

Fast dom här spelarna du pratar om kommer inte ha panik att skriva kontrakt, dom kommer invänta och se om det kommer något erbjudande från SHL eller andra högre ligor.

Så kommer nog att ta sin tid innan dom spelarna börjar ramla in.
Kommentera

Sv: Silly season
KarateKing700: Hinken har väl så gott som bekräftat att det ska in både en toppcenter och en ersättare till Karlkvist. Sedan lär ju Ytterell definitivt ersättas också.
Kommentera

Sv: Silly season
KarateKing700: EK kan mycket väl vara en förstecenter i ett lag som går upp. Han har inte blivit sämre än från tiden i Timrå. Nu tror jag att vi kommer att fixa en hel potentiell förstakedja, men ärligt talat är det sinnessjukt mycket snack om fantastiska namn. Både BIK och Västervik hade långt ifrån så flashiga namn, men var närmare Timrå än et5 mycket mycket mer namnkunnigt Löven.

Det handlar inte om att ha de bästa spelarna på papperet. De måste fungera ihop också. Det är mycket viktigare än de där supernamnen alla förväntar sig.
Kommentera

Sv: Silly season
KarateKing700: Läs vad Nocky skrev, på g
Kommentera