1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480474 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2205561

Sv: Apropå ingenting...
Costanza:

Vad menar Kenttä egentligen här? Varför klargöra att Belov drabbades av en knäskada när man redan klargjort i media att han var avstängd pga. disciplinära åtgärder och brutit mot deras coronaprotokoll.

Varför först försöka dölja detta, sedan blir det tydligt när man tackar alla andra spelare och önskar dem lycka till i fortsatta karriären, gäller inte detta Belov alltså?

-Gällande Nikolai Belov vill vi bara klargöra att han drabbades av en knäskada i inledningen av serien mot BIK Karlskoga som krävde operation och medförde att han inte var tillgänglig för spel i resten av slutspelet, säger Björklövens sportchef Per Kenttä.

-Övriga spelare vill vi tacka för deras tid i Björklöven och önskar dem lycka till i deras fortsatta karriärer, avslutar Kenttä.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:
"-Vi vill tacka spelarna för tiden och insatsen i Björklöven och önskar dem alla lycka till i deras fortsatta karriärer, avslutar Kenttä."

Vet inte vart du citerar ifrån men från björklövens egna hemsida så står det inget om "övriga spelare".
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Verkligen märkligt. Det är precis som att han inte önskar Belov lycka till. Minst sagt underligt sätt att formulera det.
Särskilt mycket klarare blev det ju inte om man som du är inne på motsäger den information man gått ut med tidigare. Snarare blev allting grumligare.

Men, vi ska nog vara snälla med Kenttä, för han har inte haft en rolig säsong.
Kommentera