1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484359 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2207630

Sv: Silly season
Dante kingen: Är de verkligen det? Blomstrand och Bengtsson fick inte stanna i SSK. Det är alltså spelare som SSK vill göra sig av med. Ska vi tänka oss att de duger hos oss? Blomstrand har skillsen, men är en spelare som verkligen inte höjer lagmoralen alls. Bengtsson är nog inte bättre än Erik Karlsson och då ser jag inte honom som förstecenter heller. (EK var trots allt förstecenter för det Timrå som gick upp för ett par år sedan).

Immo är kanske för en andrakedja, för i första platsade han inte i BIK. Dock har vi pratat om att värva spets, dvs förstakedjematerial. Då kan man inte ta en spelare som platsar inte platsar i BIKs förstakedja om man ska satsa. Dessutom är han som sagt lite långsam.

Valkvä-Olsen är väl den enda jag ser har en chans, men då tar jag hellre någon annan mer spännande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Tror det har med ekonomiska skäl att göra, att SSK helt enkelt inte har råd att betala vad dessa spelare vill ha. Sportsligt fattar vem som helst att de inte handlar om det, då dessa varit några av deras mest produktiva spelare.
Man märker att du har bra koll på spelarna när du säger att Bengtsson är center. Han är ytterforward, och spelat det sedan han var i Modo för flera år sedan vad jag vet
Kommentera

Sv: Silly season
J F K:
En bekant med god insyn i Ssk tycker Blomstrand är egotrippad och allt annat än en lagspelare.
Kommentera