1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482572 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2207659

Sv: Silly season
J F K: Tror det har med ekonomiska skäl att göra, att SSK helt enkelt inte har råd att betala vad dessa spelare vill ha. Sportsligt fattar vem som helst att de inte handlar om det, då dessa varit några av deras mest produktiva spelare.
Man märker att du har bra koll på spelarna när du säger att Bengtsson är center. Han är ytterforward, och spelat det sedan han var i Modo för flera år sedan vad jag vet
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Dante kingen: Ok, jo jag såg mest honom i Modo och det är som center jag tänkte mig honom då han inte riktigt motsvarar min idé på en ytterforward i förstakedjan. Jag tycker att det är en bra, hårt jobbande spelare som både kan vara center och ytterforward. Att jag vill ha honom som center var för att Hinken gärna ville ha in en förstecenter och en allroundforward som både kan vara center eller ytterforward.

Sportsligt så tycker vi olika helt enkelt. Ingen av de två är vad jag hoppas få in. Vi har en helt annan budget än SSK och bör kunna nå lite högre. Båda spelarna är sådana som fått chanser i SHL, men inte platsat. Jag vill ha spelare som utvecklas till att spela i SHL framöver.
Kommentera