1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481802 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2212104

Sv: Apropå ingenting...
Costanza: " de ser ut att ha bättre trupper än er." Brynäs trupp är skräp och jag är alltid skeptiskt till nykomlingar. Så jag är inte orolig då kung Tjomme redan sagt att spetsen kommer i Augusti.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Jalapeno: Utan att ta ut nått i förskott och slå mig för bröstet, men jämför man Timrås backsida med Leksands så måste jag nog utan att vara partisk säga att på förhand ser Timrås starkare ut på pappret i allafall.

Er forwardssida är väl däremot starkare men likt hos er så skall spetsforwards in i Timrå. Det finns däremot utvecklingspotential i vår forwardsuppsättning och tar flwra spelare kliv kan det bli riktisgt skoj, då räknar jag ändå bort Dahlén för NHL.

Timrå kan säkerligen få kvala i slutändan, men ser också att vi kan överraska rätt mycket, inte bara i 10 första matcherna likt de flesta nykomlingar, utan över hela säsongen. Play in som Nubben har som mål tror jag kan va rätt realistisk faktiskt. Han vet ju vad som är på gång in i form av spets och är aldrig den som skräder med orden, utan uttalar han play in så har han nått spännande på gång 🙂
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jalapeno: Det enda pösmunken Tjomme är kung över är en fullständig avsaknad av moral och företagsetik. Jag vet att ni har sagt att ni inte ska åka till den blekare delen av Ryssland då det ju är moraliskt förkastligt med tanke på den rådande situationen.

Med denna officiella info från Leksands håll ser jag det som en självklarhet att ni ändå kommer åka, då detta skulle följa erat modus (läs värdegrund). Ville bara påminna om att ni säkerställt att alla resdokument är i ordning. Ni har säkert redan fixat alla pass som behövs. Bifogar en länk i förebyggande syfte så ni når er slutdestination med full trupp.

Stort lycka till i CHL - det har ni verkligen gjort er förtjänt av...
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jalapeno: Vad vinner du på att bete dig som ett barn? Antar att du har en dålig dag. Återkom gärna när du är lite gladare. :)

Dina inlägg idag är nog bottennivå från din sida. Varför är du nästan alltid så bitter?
Kommentera