1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480478 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2216716

Sv: Silly season
Hur ställer ni er till att två av era tre toppcentrar aldrig har spelat på denna sidan av atlanten, om man räknar bort den senaste 14 matcher?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Härligt med tyngd och AHL-meriter till tredjekedjan. Så där ska det se ut! Grymt nöjd med förvärvet inför en framtida grisfinal mot Åsa-Nisse där sen MoDo vinner.
Kommentera

Sv: Silly season
Christensen: Varför ska man räkna bort de 14 matcherna för? han gjorde ju 14 poäng där? Skulle väl vara rätt konstigt att göra en analys utan att räkna med att han gjort 14 pinnar på europeisk rink??
Kommentera

Sv: Silly season
Christensen: det är väl som det är, nån gång kommer spelarna över och gör sina första matcher, kan bli succe som tambellini eller flopp som flanagan, vem vet. beror på 30 tusen olika faktorer lågt räknat.
Kommentera

Sv: Silly season
Christensen: In Karlin we trust.Hur ställer du dig till att Ullström `alltid` är skadad och att Önerud såg så trött ut förra säsongen?
Kommentera

Sv: Silly season
Christensen: Är inte heller orolig..

Tittar man på deras AHL snitt så är dom minst lika bra om inte snäppet bättre än när
dessa herrar kom hit till Sverige.
Kan kanske vara en liten fingervisning om vad vi kanske har fått tag i ?
Fast det vet man ju aldrig ?
Kommentera

Sv: Silly season
Christensen: Det i sig gör det till en liten större risk. Nu har Karlin ofta hanterat sådana spelare med väldigt bra resultat, så just att vi har Karlin gör mig tryggare. Och, han spelare faktiskt center i AHL tills hans knä pajade...
Kommentera