1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2218491

Sv: Silly season
Frontschwein:
Hur mycket kommer du slänga in på att HV gör rent hus och lätt seglar tillbaka till shl?

En bondhäst med bra fysik som ingen tror på skojar man inte bort 😉
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
AddMan: kan utan tvekan satsa hela mitt privata pensionspar på att modo inte går upp. En bra baksida. Två reservmålvakter och en trubbig offensiv.

30 tusen på att hv förlorar max åtta matcher på hela vintern. Ej försäsongen inräknad
Kommentera

Sv: Silly season
AddMan: Ja HV ser ju bara för bra ut för att missa detta men helt 100 är ju ingenting. Modo, nja säger jag men det ser ju mycket bättre ut än på länge i alla fall.
Kommentera

Sv: Silly season
AddMan:

Personligen tycker jag laget ser väldigt intressant ut. Kanske man skulle önska en uppgradering på målvaktssidan, samt 2 offensiva spetsar istället för 1 som är kvar.

Men man har byggt på spelare i bra ålder och med rutin från serien och shl, Folin kan mycket väl växa ut till den defensiva gigant vi trodde Mikkelson skulle vara (iof blev han bättre med ett vettigt spelsystem). Dessutom byggt på svenska spelare kryddat med några importer.

Men vår backsida känns rejält byggd, vi litar inte till att juniorer ska vara ledande och ta stora kliv under säsongen, en bra mix av defensiva backar, tvåvägsbackar och sedan offensiva som Pontus N och Hasa.

Skulle säga att detta på pappret är den bäst komponerade backsidan vi haft i ha, visst den vi hade under björns andra år var grym men levde mycket på offensiva spelare som tog stora kliv. Men samtidigt hade de stundtals problem att försvara i egenzon, delvis pga spelsystemet men också för att vi inte hade några rejäla defensiva backar fören belov kom in i laget.

Gillar att man har mixen och sedan två backar som ska vara de offensiva och spela pp i Pontus N och Hasa. Rollfördelningen känns väldigt tydlig på förhand.

Tror vår backsida kan fixa många segrar till oss, sedan har vi en bonus om Viklund kommer till spel.

Framåt gäller det att importerna levererar och att Aagaard kan behålla formen samt att Svenningsson visar att han är en toppspelare i serien. Sedan är sista forwardsplatsen viktig, sätter vi den kan det bli riktigt roligt år.

Målvaktssidan är väl det man är lite orolig för, men där hade inte Gradin så mycket utrymme då förstamålvakten redan var klar.

Tycker Gradin/Karlin börjat bygga något intressant och värvar man bra till sista forwardsplatsen tycker jag nog bygget får en svag fyra i betyg från mig.

Ser fram emot när det drar igång på riktigt. Tror detta kan bli en kul resa.
Kommentera

Sv: Silly season
AddMan: jag skulle utan problem slänga in ganska mycket på att HV går upp. Det ger väl nästan mindre tillbaka, men då jag suger på att tippa så kanske jag kan jinxa dem rejält.
Kommentera