1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479945 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2219304

Sv: Silly season
Costanza: som jag skrev ett tag sedan, så har all denna väntan fått mig att bli besviken på förvärvet.
Ingen rightare, och verkar göra mer assist än mål.
Tycker dessutom att det känns som en spelare man hade kunnat värva när som helst och inget man behöver vänta ut.
Nej det här känns som de flesta andra utlänningar våra motståndare värvat som vi fnyst lite åt i väntan på vårt toppnamn.
Men som jag skrev då och påminde om i första meningen, så har all denna väntan fått mig att gå crazy i förväntan.
Nästan som att jag hade förhoppningar på nån som hade toppsiffror i AHL, som nästan var för bra för SHL.
Ja en sådan spelare som eg inte skulle spela i HA.
Så när all denna (ska vi kalla det silly psykos) idioti har runnit av mig så kanske jag är nöjd. Men det lär ta några timmar i solen och så i alla fall. Så går silent nu ett tag så jag får återkomma till verkligheten innan jag skriver något mer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
MorganaLefaey: Bra ålder, bra siffror på pappret. Funnits i Colorados organisation så Hinken lär ha stenkoll eller borde med enkelhet åtminstone kunna hitta goda referenser på grund av kopplingen där.

Sen ville vi ha honom redan i April, men han ville avvakta tills han nu blev tillgänglig. Vi slog till då det fortfarande fanns utrymme. Ser inga konstigheter med det egentligen.

Gillar den här värvningen.
Kommentera

Sv: Silly season
jag förundras över personer som kan titta lite på eliteprospects och sen ha en solklar bild över hur en spelare är och kommer att vara. ni borde inte sitta på ett hockeyforum och diskutera utan jobba med sporten
Kommentera

Sv: Silly season
MorganaLefaey: Det där känns verkligen inte som någon man fnyser åt. Det är trots allt en kille som Hinken och Colorado har väldigt bra koll på, så det är en minst sagt välscoutad kille. Dessutom en tämligen liten spelare, vilka generellt brukar ha väldigt mycket större chans att lyckas i Europa än i AHL. Jag tycker att siffrorna är riktigt bra dessutom och det känns som en spelare som lika gärna kunnat hamna i SHL. Titta på hur fantastiskt bra han producerat i ligorna under AHL så ser du att det är en kille som när han får utrymme gör mycket poäng.
Kommentera

Sv: Silly season
MorganaLefaey: Det kunde ha varit värre....
Kommentera