1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2219333

Sv: Silly season
BobbyG: och jag förundras över de som alltid vet bäst men som de senaste 8 säsongerna haft fel gällande allt. Frågan är bara om man är enögd eller ej och om man ser glaset som halvfullt eller halvtomt. I livet har jag inga problem att se saker som halvfullt, men med modo så har de tryckt ner mig så mycket så där är det halvtomt.

Förstå mig korrekt. Det är säkert en bra spelare, men som jag sagt tidigare så har denna väntan byggt upp en förväntan som inte kommer att mötas. Och det är såklart så också då den spårat ur och blivit alldeles för hög.
Självklart förstår jag att de lär ha bättre koll än lilla jag på spelare där borta. Ja kanske till och med bättre koll än dig. Men det har jag ingen koll på.
Så vad utgår mina kommentarer ifrån. Ja det som vi fått höra: en sniper, en högerskytt en poängspelare.
Har vi fått det? Ingen aning, men tittar vi på EP som du så fint tar upp så ser det ut som en vänsterskytt, en uppläggare och en som fått till det när han spelat i echl.
Nämner då helt enkelt att spelare som det tittats ner på här på forumet producerat runt samm poängsnitt i ECHL.
Powell i vvik har högre snitt, brown, mackin och mcintire har just under. Men inte så vi hurrat för dem utan snarare fnyst.
Sen kan vår spelare va klart bättre, men jag erkänner ju samtidigt att förväntningen fått mig att hoppas på något grönjävulskt bra. Vilket nog ingen spelare nått upp till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
MorganaLefaey: lär definitivt ha bättre koll än mig då jag aldrig hört talas om honom innan, men jag går inte in med attityden att det ska vara dåligt (eller bra)

har gradin sagt att det ska in en sniper? uppriktig fråga för det vet jag inte, en högerskytt och en poängspelare har det varit snack om och nu blev det en vänsterskytt och en planerad poängspelare, kanske inte så mycket att hetsa upp sig för, scouter som mattias persson pratat med säger att det är en spelare med bra skott som kommer göra skillnad, förhoppningsvis positiv
Kommentera