1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

361873 inlägg · 3925 ämnen

Inlägg #2219358

Sv: Silly season
MorganaLefaey:
Jag fick rätt i alla fall. Jag gissade tidigare här för ett tag sedan att om inte Gradin hittar en Rightskytt, Så kommer han förmodligen plocka in en spelare som både kan spela vinge och Center. Han ger Karlin större möjligheter att laborera med kedjorna. Bra med många spelskickliga centrar kan jag tycka.
Och att vi kan få ihop 2 riktigt bra special teams.
Skulle inte förvåna mig om det kommer in en rightskytt ändå före Jul?
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Silly: Kan man få nog av spelskickliga centrar? Möjligtvis om man saknar spelare som kan förvalta lägena. Men när Heponiemi försvann ifjol var det extremt skralt på den fronten, tills Rockwood dök upp. Centrar känns ju i regel som lite smartare spelare än ytterforwards.

Verkar ju som att man först och främst har letat smarta och pålitliga spelare, snarare än poängsprutor, även om man förmodligen tror och hoppas att det kan finnas en viss poängmässig uppsida på något av nyförvärven.

Men känns som att "spelare som tar kloka beslut" rimmar väl med Karlins filosofi.
+1
Kommentera

Sv: Silly season
Silly: har låtit som det bör dyka upp en senare i höst vad det nu betyder. Skulle det vara i mitten/slutet av oktober eller tom början av november. Ja då ligger vi nog ganska bra till. Senare än så och det behövs att våra unga och osäkra tagit rejäla kliv framåt.
Men det där är nog väldigt rörligt. Börjar vi med x antal förluster går det nog snabbt och lever hockeylivet kanske det inte dyker upp någon alls.
Men jag hade helst haft vår högerskytt redan nu.
+1
Kommentera

Sv: Silly season
Silly: Så här gör man om man är MoDoit och åker på vänsterkanten...
+1
Kommentera