1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480113 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2219361

Sv: Silly season
Costanza: självklart. Blir det så, kan man nog lite snabbt kunna dra ihop en skiva värdig uppgång.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
MorganaLefaey: Jag måste säga det, att även om jag inte på något sätt ser oss som favoriter, så är laget, på pappret, extremt mycket bättre än motsvarande tid förra säsongen. Jag minns att jag tyckte laget var så dåligt, att jag var övertygad om att det var en medveten strategi att spara pengar utifall säsongen skulle ställas in.

Men när sedan alla turer började, med märkliga nyförvärv, och sparkade tränare som ersattes med ännu sämre tränare, växte känslan av att ledningen inte riktigt hade koll på det sportsliga.

Nu kan ju såklart även detta lag floppa, men på förhand är det svårare att se vad som skulle gå fel. Tycker detta mer känns som ett lag som landar stabilt på plats 5-6 och sedan har viss skrällchans i slutspelet, men som troligtvis åker ut i kvarten. Men innan vi målar fan på väggen, tycker jag vi kan kasta ett öga på hur laget såg ut i början av säsongen guldåret 06/07. Med facit i hand så ser såklart förstakedjan stark ut, men säsongerna innan hade Skröder gjort 14 respektive 21 poäng och ingen visste hur bra Sundström skulle vara efter att mest haft en defensiv roll i NHL. Men även om vi tänker oss Sundström och Skröder som en stjärnduo, så ser laget rätt svagt ut enligt mig.

Under säsongen fick vi sedan in Morrison, Hedin, Kuusela och Blatny, och helt plötsligt var guldet vårt. Så det här med att börja med en relativt tunn, sammansvetsad grupp och sedan speta laget allt eftersom behöver inte nödvändigtvis vara en dålig idé.
Kommentera

Sv: Silly season
MorganaLefaey: Kanske smälla av en stor Bömb på berget bakom?
Kommentera