1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474663 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2221230

Sv: Försäsongsmatcher 2021
DrCox: För mig är det tvärtom. Ett lag som varit spelförande mot SAIK under större delen av matchen.

Det verkar som du aldrig sett hockey
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2021
J F K: Mycket bra att ta med sig från första matchen ändå. Förvånansvärt giftigt PP med tanke på att de endast tränat på den spelformen lite först idag, utan motstånd.

Framgick inte om de tränat på BP eller inte, men det var inte bra. Lägger ingen större värdering i det däremot, det kommer senare.

Kul att Wallin blev varm i kläderna efter halva matchen också. Tycker han gjorde det bra specifikt i tredje perioden. Det var första gången på väldigt länge som han fick stå i skarpt läge så lägger ingen större värdering i hans insats ikväll heller, även om det var svagt vid start.

Spelvändningarna och ingångarna in i anfallszon var riktigt bra. Nånting vi hade extrema problem med långt in mot vintern ifjol (Vietnam-flashbacks), men nu kändes det hyfsat friktionsfritt. Skön känsla just nu iaf.

MacMaster, Vigneault, Nordin, Lindewall, Modigs, Hasa och Bernhardt tycker jag kändes ruggigt bra ikväll.
OP, Sveningsson och Ohlsson även pigga med flera fina intentioner.

Ser redan fram emot nästkommande match mot Luleå.
Låst ämne

Sv: Försäsongsmatcher 2021
J F K: får en bra känsla jag. Första matchrn. Knappt träna is. Känns självsäkrare och ett lag som har viljan. Känns som modo ställer krav. Fortsätta på offensiven. Träna in special teams, defensiv och få igång målisarna. Sätta målchanserna. Skellefteå vinner på speciel teams och satta målchanser. Annars är de inte bättre. Och de är ett topplag i shl och vi är ett helt nytt lag. Skelleteå borde leka hem detta men gör ej det.
Låst ämne