1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2222360

Sv: Apropå ingenting...
KRB: Vadå skulle aldrig ändra på loggan?
typ alla NHL lag har gjort någon ändring, vissa har valt att köra på nytt och vissa att gå tillbaka till orginal igen.
Det är något helt nytt man gör med matchtröjan och det största misstaget är att man inte anpassar reklamen på tröjorna så det "försvinner" mer.
Kolla på Ö-vik hockeys tröjor tex.
Näst nästa säsong får vi ny logga så då kanske även tröjan ändrar sig med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Jag klipper in text nedan från MoDos hemsida, inför säsongen 2016/2017, jag tror sponsorer, ledare och spelare är besviken nu över den nya enligt min mening ”störtfjantiga” matchtröjan


MODO Hockeys hemma- och bortaställ 2016/2017
Publicerad: 5 år sedan

Ida Olsson / MODO Hockey
Byron Ritchie och Pär Edblom presenterar här MODO Hockeys hemma- och bortaställ för den kommande säsongen i HockeyAllsvenskan. ”Vi fortsätter samarbetet med Bauer Hockey och förutom att designen i grunden är densamma som fjolårets retro-tröja har vi bytt till en lättare och mer modern modell av matchstället som har flera fördelar rent funktionsmässigt”, säger MODO Hockeys materialförvaltare Jörgen Andersson.

MODO Hockey spelar sin första träningsmatch på hemmaplan på onsdag kväll mot Skellefteå AIK och bär då de röda hemmatröjorna som kommer att användas under säsongen 2016/2017 i HockeyAllsvenskan. På bilden ovan ser ni även hur matchstället för bortaplan kommer att se ut den kommande säsongen där ställen även kommer att kompletteras med MODO Hockeys logotyp vid bröstet på spelarna.

– Matchställen som används den kommande säsongen är av samma modell som fjolårets retro-tröja med ”MODO” snedställt. Den matchtröjan fick väldigt positivt mottagande av supportrar och samarbetspartners där den mest återkommande kommentaren var att tröjan borde göras i en ordinarie variant med rött och vitt, vilket även blev basen för årets tröja, kommenterar MODO Hockeys press- och marknadschef Frank Eriksson och fortsätter:

– Det svarta i årets matchställ med byxor och hjälmar har mött viss kritik från supportrar men vi kan försäkra samtliga om att MODO Hockeys färger även fortsättningsvis kommer att vara rött, vitt och grönt. En bakgrund till färgvalet svart på hjälmar och byxor är för att färgvalet ska passa till säsongens samtliga matchställ då vi även i HockeyAllsvenskan kommer att fortsätta stötta välgörande ändamål genom Rosa bandet och Movember och då spela i alternativa matchställ. Det är således även en ekonomisk aspekt samt att de svarta tröjor som användes under förra säsongens Movember-match var enormt efterfrågade som souvenirer.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
KarateKing700: visst ändrar de tröjorna för att som du helt rätt säger, att reklam och dylikt ska få plats
Dock, loggan är helig, den rör man inte!

MoDos retrotröja med de snedställda MODO var en bra början till något traditionellt, snyggt och som många verkligen gillar!

Loggan på det nya matchstället ser enligt min mening rent förjävlig ut, den loggan skulle man ha begravt och glömt medan tid fans?..
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
KarateKing700:
Den klassiska orginallagen i NHL brukar väl inte ändra klubbmärket, loggan?
Utseende på tröjan, ja.
Kommentera