1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480173 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2223109

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Ren gissning men Hägglund kan ha fått insider om att han dras med skada men att klubben vill hålla tyst om det, inte ovanligt.
Varför skriva att det är tveksamt om han är redo för premiär om en månad och uppmana Gradin att värva backup om det bara rör sig om sviter av sjukdom?
Om han inte haft kraftig Covid förstås..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Saleva: Han som jag satt å surrade med på Arenan under träningen hade tydligen hört något om covid för Tex , men sen om det stämmer eller inte har jag ingen aning om !
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Saleva: Hägglund brukar inte läcka och det gör han ju om det är som du säger. Om Tex stod på träningen och inte bara åkte omkring i utrustningen så är han inte skadad på så sätt. Det går liksom inte att rädda puckar samtidigt som man har en skada då risken är väldigt stor att den förvärras i sådana fall, oavsett om det är ljumskar eller vad som helst.

Jag vet inte varför Hägglund skriver som han gör. Kanske är det för att mplvaktsspelet från Isak har varit svagt hittills? Men att en månad innan börja snacka om att värva en målvakt är minst sagt märkligt.
Kommentera