1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480310 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2223199

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Håller med dig till 100% JFK

Fattar inte heller denna "häxjakt" som vissa håller på med , herregud låt dom få stå en bit in i säsongen innan motorsågen kommer fram !!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Smurfen: Har inte hängt med riktigt, men borde inte Tex få chansen att spela innan så kallade supportrar dömer ut honom fullständigt grundat på ren spekulation? Vilka har sett Tex spela en match med stabild försvar i Modo?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Smurfen: Om Tex eller IW visar sig inte hålla måttet så lär en ny målvakt komma in i laget likt just Tex eller Bartosak tidigare säsonger år. Det innebär inte att det är kört för er även om starten på serien kan bli lite skakig.

Då måste man så klart lyckas med värvning av den målvakt som ersätter och det är såklart inte givet då vi inte riktigt vet vilken nivå Hinken håller som sportchef ännu.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Smurfen: Som sagt. Jag hade inte förordat Tex. Jag tror att Andreas och Glader bestämde det baserat på hur Tex fungerat tidigare under Andreas.
Jag tror också att Tex var väldigt dyr, sä det fanns två alternativ. En till dyr, etablerad målvakt. Eller en billigare som kan göra en väldigt bra säsong med möjlighet att värva en typ Bartosak vid tradig deadline. Man valde det sista alternativet med en potentiellt bra Isak, men pengar kvar till Barto.

Oavsett tycker jag att Tex är värd mycket mer än att buas ut redan på försäsongen. Skulle vi gått efter det skulle aldrig Krizan spelat en tävlingsmatch för oss....
Kommentera