1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481545 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2223658

Sv: Försäsongsmatcher 2021
Smurfen: Oj..
Ja en jämn match, märks att Timrå är lägre fram i lagbygget och att man varit på is lite längre, man kunde riskminimera på ett bra sätt och spelade stabilt defensivt överlag.
Modo kom i vågor, fick lite problem korta stunder i egen zon och deras 2 mål är frukten av rena bjudningar.
Modo skapar många målchanser framförallt i sista perioden och att vi bara gör 1 mål är ett kraftigt underbetyg, men överlag så var vi värda ”poäng” ikväll.

Hasa är underbar att skåda, Nygren i kassen kan nog ge Wallin en fight om 2:a spaden.
Modigs otroligt bra och bör kanske satt ett par puckar till, Tanner och Woods påminner om Rockwood och kan nog bli att räkna med.
Sveningsson passar bort alla målchanser precis som i fjol men såg pigg ut och hade några bra skott.
Ungdomskedjan med Lindewall,Nordin,Jacobsson var sjukt sevärda som juniorer brukar vara på försäsongen och höll på att göra ett Kenta Nilsson mål efter en ordentlig upprullning av Timrå.

Överlag en jämn match, 3-1 kunde varit 1-3 osv.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2021
Gavelo:

Håller inte alls med om att Timrå riskminimerade och spelade defensivt stabilt. Tyckte snarare att dom uppträdde väldigt slarvigt i egen zon i uppspelen samt i mittzon, puckar som gick till markerade spelare, puckar som gick bakom medspelare, backar som stressades till misstag som vi skapade målchanser av.

Vi skapade ju en hel del bra lägen mitt framför deras målvakt och hade bara skärpan i skyttet varit lite bättre så hade vi kunnat göra ett par mål.

Så håller inte med om att Timrå vann matchen pga riskminimering och stablt defensivt spel. Tycker istället att det var två slupmål där vi gjorde misstag och det studsade helt rätt för Timrå som fäldle avgörandet.

Är det såhär Timrå tänkt spela riskminimerande och med stabil defensiv så är dom illa ute i SHL och kommer bli straffade skoningslöst mot etablerade lag. Sedan tror jag nubben måste uppgradera forwardssidan med minst två spetsar. Att inte lyckas skapa mer tryck och ta sig in på kassen mot ett lag från en sämre division som dessutom bytt ut stora delar av laget och har ny tränare samt ligger några veckor efter i försäsong är ett underbetyg.

Vi fick iaf lite "!" med oss från matchen, för Timrås del bör det ha lyfts en del "?"
Låst ämne

Sv: Försäsongsmatcher 2021
Bra match Modo! Ni kommer att bli minst lika svårslagna som Västervik var förra säsongen! 👍
Låst ämne

Sv: Försäsongsmatcher 2021
Gavelo: nån som vet hur lånet ser ut för Nygren, kan han komma tillbaka eller gäller det hela säsongen
Låst ämne

Sv: Försäsongsmatcher 2021
Gavelo: Tack !!!!
Låst ämne