1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480226 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2226287

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov:

Ja att det blir bättre och roligare än förra året vågar jag garantera.

Svårt att veta vart man ska tippa modo, men jag tror ändå bättre än plats 6. Skulle jag tippa idag skulle jag säga minst 4:a. Bygger inte detta på hur det ser ut just nu, utan kollar på vart vi ligger nu jmf med ifjol och räknar med att laget tar steg samt förstärks.

Vårt spel är stabilare nu än under januari med styf. Det säger ju lite hur illa byggt laget var ifjol samt avsaknad av fungerande system.

Nej detta kommer bli bra tror jag, vi slipper pressen då alla snackar löven, Mora, hv, Västerås, bik och minst 1 eller 2 av dessa kommer ju floppa sett till förhandstips. Passar oss bra att slippa pressen ett år när vi varit tydliga att vi bygger om, och ledningen pratar om slutspel ochbinte att gå upp. Största felet ifjol var ju att vi la samma förväntningar och press på laget trots ny tränare och stor delar av laget utbytta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Frågan är hur blir det med målvaktssidan Att slänga in Tex i målet i premiären mot Västervik (under förutsättning att han är återställd)känns lite osäkert när han inte har stått en match under försäsongen Wallin känns inte redo för förstaspaden Och vårt lån från Linköping är bara med oss under försäsongen.

Så frågan bli hur löser vi detta?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Största felet ifjol var tränare som inte höll måttet. Det fanns flera andra fel, som en sportchef för dålig på hockey, för mycket press och förväntningar osv, men att inte ha en bra tränare var det största enligt mig.

Vigge är ett fynd. Oerhört duktig på att vinna närkamper och täcka pucken. Förvånansvärt snabb trots sin storlek och en bra passningsspelare. Igår var de andra två nordamerikanerna bättre än tidigare också.

Bernhard som varit så bra hade en sämre match, men flera andra tycker jag klev fram.

Sedan är Aagaard en jäkla måltjuv. Alla kan ju åka in framför mål som han gör, men det verkar som att han kan nosa sig till vart pucken kommer att hamna.
Kommentera