1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474610 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2227414

Sv: Apropå ingenting...
Basti:

Jo det såg väldigt bra ut, en helt annan stabilitet och trygghet jämfört med förra året. Vi är ljusår före och betydligt bättre förberedda inför start i år. Laget känns bra komponerat förutom att vi saknar en riktig spets i form av högerskytt samt kanske en back så vi kan köra Dahlroth/Styf som extra. Hade man fått önska skulle man ju gärna klämt in två högerfattade forwards och en back i laget.

Men gillar ändå att man satsat på säkra stabila spelare som Bernhardt, Folin och Wahlberg de kommer stabilisera upp försvaret på ett bra sätt och ge trygghet vi saknade ifjol. Bernherdt kommer bli en riktig general i försvaret, stor med bra räckvidd, rätt snabb till puck, bra förstapass och vågar avlossa från blå.

En sak som slog mig nu mot löven idag är hur vi flyttade puck på blålinjen för att dra isär deras försvar som överbelastade hårt mot puck, det är ju så alla lag spelat mot oss tidigare med stor framgång, skönt att vi också klarar av detta.

Sam V på väg att bli en favorit, stor och tung och har en lite halvelak sida, dessutom är han rätt snabb för storleken och besitter fina händer och verkar ha bra spelsinne, det är inte den tredjecenter vi trodde vi värvat utan han kommer nog ta plats högre upp. Det enda som saknas för honom är poängen för han är med och skapar mycket. Sedan gör han ett bra jobb i defensiven och BP och vinner mycket tekningar.

Men vi kanske inte överdriva vår match då löven inte var speciellt bra idag, vart var deras ledande spelare som Fitzgerald, Perron, Gropp, Hutchings. Var de ens med idag, de syndes ju knappt i 5 mot 5.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:
Niederbach speltid 6 min.....
Kommentera