1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482743 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2227550

Sv: Apropå ingenting...
J F K: för en som inte kunde se matchen. Hur var matchen igår? Steg framåt? Bra match över 60 min? Finns det highlights?😁
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
wolper: Jag tycker att vi gjorde en riktigt bra match och vann rättvist. Kanske skulle siffrorna varit lite större bara.
Vi hade väldigt bra forecheck där vi checkade fast Löven i deras zon väldigt ofta.
Vi hade hela tiden folk med hemåt, så Löven fick oerhört få odd man rushes. Backarna stack inte hemåt för tidigt heller, utan tordes många gånger stå kvar på blå så vi kunde behålla trycket.
Spelvändningarna var fortsatt bra och vi kom med fart. En gigantisk skillnad mot ifjol.
Rätt bra PP med två mål gjorda. Visst vore det bra med rightare, men med högt pucktempo kom vi ändå till många bra målchanser.

Sedan ÄR Löven ett bra lag. Ibland fick de tryck (om än sällan), men jag tycker att vi höll dem utanför oss mest hela tiden. Ibland kanske vi klev på lite för hårt och tappade folk bakåt, men många gånger så kunde våra backar ta ett par skär framåt och bryta Lövens uppspel i mittzon där man tidigare år backat in i egen zon och bjudit på mittzon.

Kort sagt. Det är milsvidd skillnad mot ifjol. Vi bränner för många hyggliga måchanser och skapar i sammanhanget lite för få superchanser. Jag känner en viss risk för att vi får svårt med målgörandet.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
wolper: Väldigt bra match på det sättet att man börjar kunna se linjerna i spelet och att vi är sylvassa i spelvändningarna. Tex gjorde en bra första match. Special teams är helt okej just nu också.

Vi var en klass bättre än Löven igår, men då var de faktiskt ganska usla. Iofs så har vi en fin tradition av att göra dem usla också…

Vårt 3-1 mål var väldigt fint.
Kommentera