1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478768 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2227638

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Både Modigs och Tjerna tippade att Riley skulle vinna den interna poängligan, så han verkar ha gjort avtryck ganska så omgående. Målskyttet kan absolut bli ett aber, Vigneault gjorde t.e.x. 2+12 i Tyskland. Men han går ju fram som en ångvält, och kommer bidra på andra sätt.

Lite oroväckande att Sylwander ledde poängligan inför gårdagens match, men jag gillar att Mikkel (som tillslut vann poängligan efter gårdagens match) mer eller mindre gick ut och lovade att han skulle göra fler än 21 kassar.

Sen får man väl hoppas att Sveningsson/Modigs gör runt 12-15 kassar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Trilske: Nog för att en vass rightare nog vore bra.
Men det låter på många som att vi inte har en enda målskytt i laget när vi har en Dansk som gjorde 21mål utan försäsong.

Min okvalificerade tippning är att Aagard gör över 25mål.
Sen tror jag säkert Modigs och Svenningson har närmare 20 i sig åtminstone. Nordamerikanerna har jag dålig koll på men nog borde dom få in en 35mål tillsammans iaf?

Såsom många är inne på blir det nog en större bredd på målskyttet. Men visst vore det fint med en Karlkvist.
Skytteligan vinns nog med rätt god marginal av Aagard.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Trilske: Sylwander ska dock hyllas för sin försäsong. Han har tappat rätt många kg i sommar och ser mycket rappare ut.

För övrigt. Är det första försäsongen någonsin som det inte gnällts en massa på barkmarksträningen??? Jag är chockad...
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Trilske: Jag tror att målskyttet kommer att vara mer spritt i vinter än vi vant oss vid i många år. Molin vann väl poängligan och efter det har vi alltid haft någon i toppen där uppe (tills ifjol då), med en tydlig förstakedja ansvariga för att göra målen. Jag tror att det blir mycket mer spritt i vinter. Jag känner att vår tredjekedja är nog den bästa tredjekedja vi haft i allsvenskan oavsett hur vi sätter ihop den. Vi har en väldigt bra bredd, men risken är som sagt om den är tillräckligt spetsig för att ändå räcka till för att komma högt upp i tabellen.
Kommentera