1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479635 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2228796

Sv: Apropå ingenting...
Antar att det är bra att vi tippas som #8(av luckner och söderström) i HA, men finns det verkligen 7 lag som har bättre trupp än oss i dagsläget? 4/5-plats tycker jag låter mer rimligt. (som tränarna tippade).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
ToddW: Jag har respekt för att HV71, Björklöven, Västerås, Karlskoga och Mora tippas före oss. De två sistnämnda är väl främst på grund av tidigare facit och imponerande ledare som Hedberg i Mora medans de andra bör ligga i toppen på grund av hur det satsas. Nån/några av dem kommer inte leva upp till förväntningarna som många är inne på.
Utöver de fem ”givna” så är det väl vi, Södertälje och AIK som borde stå näst på tur i tabellen och då tycker jag vi känns mest stabil av dessa. Men där är man ju hyfsat partisk.

Under så är det lite grötigt med mestadels väldigt svaga lag i mina ögon, men där får man ju ofta äta upp sina ord i slutet av säsongen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
ToddW: På tre matcher mot toppmostånd (Mora och Löven) så vann vi två och spelmässigt tycker jag att vi varit minst lika bra som bägge dessa lag. Jag har också väldigt svårt att se oss på under halvan. (Och snart blir jag tvungen att redovisa mitt tips).

Ska jag skapa en separat tråd? Jag kan göra ett script som plockar ut tidigare tippningar så de också läggs in där. Ligger det i Appropå ingenting är det svårt att filtrera.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
ToddW:

Hellre att dom tippar oss lågt och vi överraskar positivt än att vi tippas högt och det blir skriverier om kris mm direkt i början.

Det vi vet om förhandstips är att de ofta har fel och några lag överraskar negativt och några överraskar positivt. Jag tror faktiskt vi kommer placera oss i den senare kategorin och ett eller två av lagen Mora, Västerås, BIK kommer inte leva upp till förhandstipsen. Mora har jag svårt att se tippas så högt,

Adam hade ju till och med Mora som etta. Tycker dom tappat många bra spelare som gjorde deras lag förra året t.ex Larsson som enligt mig var en av seriens bästa centrar, OSL som var en målskytt och speedkula, Nörstebö som gav stabilitet i försvaret, Hilmersson som är mr Mora och hade rutin från SHL, Masuhr som iof var skadad stora delar men när han spelade gav rutin till försvaret, Eklind som med sin storlek och tyngd och arbetskapacitet betydde mycket för laget och skapade utrymme för de offensiva spelarna. Johansson som kom in sent på lån men från sin backplats låg bakom mycket offensivt. Det vill verkligen att de får jackpott på alla värvningar då dessa inte är lätta att ersätta, så förstår inte riktigt hur Adam tänkte när han tippade dem etta, jag har nog dem som en kandidat som inte kommer nå upp till förhandstipset.

Skulle jag gissa tror jag på plats 4:a för oss.
Kommentera