1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479633 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2228802

Sv: Apropå ingenting...
ToddW:

Hellre att dom tippar oss lågt och vi överraskar positivt än att vi tippas högt och det blir skriverier om kris mm direkt i början.

Det vi vet om förhandstips är att de ofta har fel och några lag överraskar negativt och några överraskar positivt. Jag tror faktiskt vi kommer placera oss i den senare kategorin och ett eller två av lagen Mora, Västerås, BIK kommer inte leva upp till förhandstipsen. Mora har jag svårt att se tippas så högt,

Adam hade ju till och med Mora som etta. Tycker dom tappat många bra spelare som gjorde deras lag förra året t.ex Larsson som enligt mig var en av seriens bästa centrar, OSL som var en målskytt och speedkula, Nörstebö som gav stabilitet i försvaret, Hilmersson som är mr Mora och hade rutin från SHL, Masuhr som iof var skadad stora delar men när han spelade gav rutin till försvaret, Eklind som med sin storlek och tyngd och arbetskapacitet betydde mycket för laget och skapade utrymme för de offensiva spelarna. Johansson som kom in sent på lån men från sin backplats låg bakom mycket offensivt. Det vill verkligen att de får jackpott på alla värvningar då dessa inte är lätta att ersätta, så förstår inte riktigt hur Adam tänkte när han tippade dem etta, jag har nog dem som en kandidat som inte kommer nå upp till förhandstipset.

Skulle jag gissa tror jag på plats 4:a för oss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: kändes som typ de alla ansåg att modo har sin plats säkrad, men lika bra att inte lägga ut mer pengar för något av HV, Löven eller VIK lär ändå gå upp.
Lika bra å spara till annan säsong.
Ska bli intressant att se HVs öppning. Kan bestämma mycket framöver.
Kommentera