1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2228819

Sv: Apropå ingenting...
Saleva: Rätt trötta spaningar om MoDo. Även om jag känner att Karlins lag tycks ha en förmåga att smyga under radarn och bli en riktig darkhorse när det vankas slutspel. Räknar absolut inte med att vi vinner serien, men det hade varit kul att ställa till det rejält för ett lag som HV.

Men man vinner mot Mora sent in på försäsongen och spöar löven i ett genrep så hade jag nog i alla fall höjt ett varningens finger med tanke på att dessa verkade givna i en topp-4.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
7r1l5k3: Jag tror att många låser sig vid hur Svenningsson, Ohlsson, Aagaard osv såg ut förra året och hur vi spelade. Innan fjolåret tyckte väl ingen att Mora skulle bli att räkna med, men en skicklig tränare kan göra oerhört mycket för ett lag. Vi gick från att ha kanske allsvenskans minst kompetenta tränare till att ha en som om han inte är bäst i alla fall är topp tre sett till de senaste fem åren. Karlins lag har ALDRIG underpresterat så länge han varit i VVIK eller för den delen Mora. Ja, han fick kritik i Mora, men laget blev inte bättre för att han fick sparken. Snarare var man lite bättre än väntat även där.

Och, som sagt. Det var inte direkt så att vi behöver be om ursäkt för segrarna mot Mora och Löven. Verkligen inte. Vi var det klart bättre laget bägge matcherna.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
7r1l5k3:
Bra ifall de går under radarn
Kommentera