1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474558 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2228823

Sv: Apropå ingenting...
7r1l5k3: Jag tror att många låser sig vid hur Svenningsson, Ohlsson, Aagaard osv såg ut förra året och hur vi spelade. Innan fjolåret tyckte väl ingen att Mora skulle bli att räkna med, men en skicklig tränare kan göra oerhört mycket för ett lag. Vi gick från att ha kanske allsvenskans minst kompetenta tränare till att ha en som om han inte är bäst i alla fall är topp tre sett till de senaste fem åren. Karlins lag har ALDRIG underpresterat så länge han varit i VVIK eller för den delen Mora. Ja, han fick kritik i Mora, men laget blev inte bättre för att han fick sparken. Snarare var man lite bättre än väntat även där.

Och, som sagt. Det var inte direkt så att vi behöver be om ursäkt för segrarna mot Mora och Löven. Verkligen inte. Vi var det klart bättre laget bägge matcherna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: så är det absolut. Men det går inte bara att ta för givet att sveningsson o ohlsson kommer sticka rakt upp heller. Så var sätter man en sådan spelare när man tippar?
Går på färskvara (förra säsongen) som suger, på gammal statistik (som är ok) eller på sin förhoppning på att karlin fixar biffen (alla frågetecken rätas ut)?
Det kan sätta oss i ganska olika placeringar på tippandet.

Själv försökte jag dra en mittlinje på vissa, men dahlroth o styf tror jag tyvärr kommer fortsätta va hackkycklingar.

Men för modo's skull och vår hälsa, hoppas jag vi går bättre än mitt tips. En fet högerskytt så ligger vi nog bra till. 2st och vi lär skrämma de andra. En back på det och till och med jag kommer tippa topp 3.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
I AB tippar de flesta journalister oss mellan 4-6 med en viss glidning uppåt. Ros och Leifby har oss högst 2 respektive 1. Betygen på spelarna är rätt ok också kanske lite högt på NA spelarena men ok ändå
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Aagaard är nog, utan att överdriva, väldigt underskattad (även av undertecknad). Men kanske inte så konstigt med tanke på hur det såg ut ifjol, inte många av hans mål som gav någon vidare avkastning.

Hans fyramålsmatch mot Mora där vi med nöd och näppe fick med oss en pinne t.e.x, sådant förtar ju en del av prestationen. Blev själv väldigt förvånad när jag insåg att han hade gjort över 20 mål, vilket gick upp för mig när säsongen var slut (blev inte mycket statstittande ifjol).
Kommentera