1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474581 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2228870

Sv: Apropå ingenting...
J F K: så är det absolut. Men det går inte bara att ta för givet att sveningsson o ohlsson kommer sticka rakt upp heller. Så var sätter man en sådan spelare när man tippar?
Går på färskvara (förra säsongen) som suger, på gammal statistik (som är ok) eller på sin förhoppning på att karlin fixar biffen (alla frågetecken rätas ut)?
Det kan sätta oss i ganska olika placeringar på tippandet.

Själv försökte jag dra en mittlinje på vissa, men dahlroth o styf tror jag tyvärr kommer fortsätta va hackkycklingar.

Men för modo's skull och vår hälsa, hoppas jag vi går bättre än mitt tips. En fet högerskytt så ligger vi nog bra till. 2st och vi lär skrämma de andra. En back på det och till och med jag kommer tippa topp 3.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: Av det jag sett på försäsongen så tycker inte jag att Styf tagit något kliv framåt öht, visst är det kanske lite tidigt att säga redan nu, men jag har svårt att se hur han skall kunna utvecklas vidare denna säsongen om han inte kommit längre i sin utveckling hittills, han ser just nu ut att hamna som 6-7 back och kanske även sämre än så, varför inte låna ut honom en säsong till ettan för att få speltid och en mer framstående roll.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey:
Förväntar mig ingen producerande säsong från Svenningsson.
Han har haft 1 sådan säsong under alla seniorår och det var 18/19.
Sedan har det varit ganska torrt så att säga. Chanser hade han mängdvis förra säsongen. Men jag hoppas naturligtvis på att det släpper nu om han får spela med spelare som kan servera han samma fina lägen han hade förra säsongen.
Nån gång bör det väl.lossna? Annars glider han nog ganska snabbt ner i kedjorna gissar jag. Vi har redan 2 st tänkta kilar i 3:e typ 4::e Vigge och Nordin som har visat klass på försäsongen. Och sedan vet vi att Gradin vill in med en till forward (Rightare) så det kommer att krävas att man levererar!
Kommentera