1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478894 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2229369

Sv: J F Ks allsvenska tips
Tarasov: intressant intervju med Karlin i allehanda idag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: J F Ks allsvenska tips
Foppatofflan: Riktigt bra intervju. Det här gillar jag verkligen:

” Här utvecklar också Mattias Karlin hur viktigt det är att göra jobbet, för lagets och supportrarnas skull.

– Det är 52 matcher under en grundseriesäsong och jag skulle säga att under tio matcher är man fräsch i ben, knopp och handleder men resten är ett jävla slit. Då gäller det för spelare och ledare att inse det och då måste man jobba enklare och smartare och ta ett större ansvar för gruppen.

– Om nån tror att vi ska spela bra hockey i 52 omgångar kan vi lägga ner redan nu för det kommer vi inte att göra, men däremot kan vi vinna matcher ändå på andra sätt. Det är det vi försöker trycka på inom gruppen och vi ska ha en plan B eller C för att vinna matcher. Det är inte okej att säga att vi förlorade för att vi hade inte det och det, då har vi gjort något dåligt.

– Hockey är som schack och det gäller att vara smart. Ibland kan man spela champagnehockey, men det är bara i bland. Det är ett jävla slit att vinna hockeymatcher.”
Kommentera

Sv: J F Ks allsvenska tips
Foppatofflan: "Hockey är som schack och det gäller att vara smart. " Redan där klev han förbi ett stort antal före-detta Modotränare som envist hållt fast i sin spelidé trots långa förlustsviter.
Kommentera