1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482780 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2230406

Sv: Västervik - MoDo 2021-09-24
Rytter: Du är ju så tramsig ibland.

Ingen skulle acceptera att betala dyra pengar för att gå på en musikal, där det sedan visar sig att Peter Jöback inte har hunnit lära sig texterna ännu och glömmer bort sina repliker på grund av "premiärnerver".

Det är helt oacceptabelt att MoDo inte lyckas stå för en bättre arbetsinsats i de första två perioderna. Att det kommer bli bättre framöver ändrar inte detta faktum.

Det var skillnad på tiden då ishockeyn var ett extraknäck. Nu har de betalt för att underhålla och då förtjänar de kritik när de går på sparlåga.

Bedrövligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västervik - MoDo 2021-09-24
Bad_Brett:

Dina liknelser är tramsiga. Seså gå till café boken om du vill skriva om musikaler.

Faktum är att wallin är inte anledningen att vi förlorar. Vi är betydligt bättre jämfört med samma tid förra året, vi börjar trevande men växer in i det under matchen och tar över helt i tredje och kvitterar samt har tillräckligt med chanser och övertag att gå ifrån, Västervik får 1 chans och gör tre mål i tredje.

Vi står absolut inte för en perfekt match och 3p till Västervik är inte en stöld. Men enligt vissa är allt här nattsvart och laget är lika dåligt som under styf och wallin är ensam anledningen till förlusten.

Är det nått som är tramsigt är det att skylla på en spelare efter en förlust i en lagidrott.
Kommentera