1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481002 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2230524

Sv: Västervik - MoDo 2021-09-24
Gavelo: Ska man hitta något positivt kan vi nog aldrig ha skapat så mycket målchanser mot Västervik i en period som vi gjorde tredje igår. Om alla bara åker skridskor så blir vi jobbiga. Hade vi haft den frekvensen i andra skulle de fått det oerhört jobbigt med tanke på hur svårt det då är att byta.

Men, spela en hel match så får vi veta hur bra laget är.

Svenningsson måste skärpa sig. Jag tycker att hans nonchalanta hemjobb ett par gånger är bedrövligt att se. Man ska fan inte glida till båset når man ska byta. Jag är dock mindre orolig för hans målskytte. Jag tror att det lossnar framöver. Ganska mycket om inte allt är mentalt. Sedan kanske han inte är en skyttekung.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västervik - MoDo 2021-09-24
J F K: Ja då var det ju detta med att "alla skall åka skridskor och ha rätt inställning i 60 min " då , det verka ju inte vara MoDos melodi dom senaste tjugo åren precis !!!
Kommentera

Sv: Västervik - MoDo 2021-09-24
J F K: Indeed!
Modo spelade tyvärr med lite för små marginaler igår, överlag en bra bortamatch, speciellt med Modo ögon om man ser till det senaste 5 åren.

Det positiva är att vi är rysligt duktiga på att vända spelet och kontrollera mittzonen defensivt, samt att vi faktiskt verkar ha någon typ av spelidé även vid underläge.
Nackdelen är att vi slarvar vid 3 mål, enkla misstag som straffar oss hårt och sen gör inte Wallin någon match att prata om.
Han släpper nästan helt obegripliga returer och säljer sig för skytten på 3 och 4:e målet, dock skall inte Wallin lastas för förlusten, men han är ingen målvakt som vinner matcher heller, här hoppas jag på en utlåning till div 1 en säsong.

Sist är det trist att vi har så blött krut i bössorna, anmärkningsvärt vad svårt vi har för att göra mål.
Kommentera