1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480958 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2230582

Sv: Västervik - MoDo 2021-09-24
Heyerdal: Tycker inte att vi var för offensiva. Inget av målen var på kontring där vi tappat folk, utan pga slarv där vi egentligen hade folk med. Jag skulle inte varit nöjd om vi backat hem med tio minuter kvar i en match vi dominerar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västervik - MoDo 2021-09-24
J F K:

Precis, helt rätt att gå för seger när vi tagit över helt. Sedan är det onödigt att vi ger bort matchen med två individuella misstag. Men vi kan ju inte börja spela avvaktande och bjuda in Västervik när vi har momentum och trycker tillbaka dem och skapar tillräckligt för att gå ifrån.

Jag är fortsatt positiv inför fortsättningen och tycker vi ligger långt före förra årets lag, även om man jämför med laget under styf i december/januari ligger vi före. Då var det ofta öppen gata genom mittzon och vi åkte på många kontringar. Igår lyckades vi relativt bra att få stopp och fick få kontringar på oss men skapade en del omställningar själva. Ser betydligt mer strukturerat ut och Karlin är inte rädd för att ändra under match. Vi fick ju lite bättre fart när modigs gick in med Woods och sam i tredje.

Det som oroar är främst avsaknad av den där högerskjutande spetsforwarden, tror det är den som behövs för att Woods och Sam ska bli en dominant kedja.

Sedan skulle man önska en ersättare till viklund så vi kan dra ner speltid på dalroth.

Hoppas Tex är redo i nästa match.
Kommentera