1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479923 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2232667

Sv: MoDo - Kristianstad 2021-10-01
KB65: Tycker man kommer ut och gör det vi ska i tredje iaf. Riktigt bra tryck när vi etablerar oss offensivt och Wallin är stabil i målet om dock lite ringrostigt fortfarande. Woods har enorm potential och börjar verkligen bli varm i kläderna.

Första två är mestadels bedrövliga förutom lite individuellt briljerande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Kristianstad 2021-10-01
KB65:

Det är tidigt på säsongen och detta lag är inte på långa vägar färdigt, det ska in spelare samt att vi ska komma ihop och spelsystemet ska sätta sig.

Men det är ändå ljusår bättre än senaste säsongen t.ex.

-Vi får dippar i matcherna, men de blir inte lika långvariga som tidigare
-Vi släpper inte in mål direkt vi dippar som vi gjorde tidigare
-Vi lyckas ta tillbaka initiativet när vi dippar
-Vi släpper inte lika många lägen direkt i slottet som tidigare
-Vi har fler spelvändningar än motståndarna

Sedan är ju tredje perioden en riktigt bra prestation, vi kommer ut lite stukade där KIK har ätit sig in i matchen i andra, trots det tar vi över och kör över KIK och går för tvåmålsledning. Vi skulle haft utdelning med alla chanser vi skapade, vi hade lätt kunnat göra 2-3 mål i sista.

Gillar att Aagaard-EK-SVen har klivit fram och leder laget, bästa enhet totalt idag. Dom kompletterar varandra bra och har en fin kemi, två snabba och riviga yttrar och en klok center i EK.

Woods och MacMaster kommer mer och mer, man ser hur skickliga bägge är och nu börjar de anpassa sig till spelet. Detta var ju Woods bästa match där han hotade offensivt och låg bakom många chanser. Gillar också att båda verkligen offrar sig fär laget och jobbar hårt, där har Gradin/Karlin scoutat bra. Bägge dessa kommer växa under säsongen.

Sam gillar jag som fan, stor och smart center. Man önskar bara att han skulle få lite utdelning i poäng också för de lägen han kommer i.

Jag är väldigt positiv till inledningen, framförallt när jag jämför vart vi ligger nu jämfört med förra året.

Det hade kunnat vara värre, man hade kunnat hålla på löven och torska med 0-1 hemma mot Västervik också.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 2021-10-01
KB65: Skönt att dom tar tag i taktpinnen i 3e. Borde avgjort tidigare bara. Skapade ju mängder med chanser. Känns som vi hade torskat den här matchen ifjol. Måste lyfta fram Folin. Grym i egen zon.
Kommentera

Sv: MoDo - Kristianstad 2021-10-01
KB65:
Skönt att Woods fick stänka dit en i gubbhörnet också!
Kommentera