1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481160 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2235094

Sv: Kristianstad - Modo 2021-10-08
Trilske: Jag tycker inte att det är en panikvärvning. Man hade dels LHC-målvakten, men man hade nog möjligheter att vänta in Haukeland eller FBKs andra målvakt som rimligen kommer loss. Jag tror att han är välscoutad och att man tror att det finns väldigt mycket potential i killen.

Hade man varit extremt stressade så kunde man tagit in LHC-killen på lån under en månad, men som sagt valde man en lösning för resten av säsongen. Självklart kan det vara så att man begått ett misstag, men jag tror inte en sekund på att det är i panik.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kristianstad - Modo 2021-10-08
J F K: Man ville väl förlänga med Lundström, men han verkar inte ha varit intresserad av någon korttidslösning. Vad han nu hade så bråttom hem till med tanke på att LHC har det gott ställt på mv-sidan.

Är väl mest osäker på vad han är i för form, osar extremt matchotränad (därav skeptisk till kvällens drabbning).

Men här och nu känns det väl inte som att han kommer vara tungan på vågen utan mest används som en injektion för att man hoppas väcka laget.
Kommentera

Sv: Kristianstad - Modo 2021-10-08
Vet inte men känner mig optimistisk inför kvällen, vinnarskallen Karlin får igång laget idag!
Kommentera

Sv: Kristianstad - Modo 2021-10-08
J F K: Äter gärna upp detta senare om det behövs, men tror vi värvat nåt riktigt bra här, förutsatt att försvarsspelet skärps till, men det måste det oavsett vem som står
Kommentera