1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474681 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2235370

Sv: Kristianstad - Modo 2021-10-08
hk: Vore det inte lite likt Modo att skrällvinna mot Hv71 för att sedan förlora på Lördag mot Troja?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kristianstad - Modo 2021-10-08
DrCox:

Det är inte på onsdag vi behöver slå hv71, räcker att vi tar dom i sista matchen för säsongen.

Skönt att vi studsade tillbaka och spräckte pp samt bortanollan.

Sam är ju härlig att se, vilket jävla jobb vid 1-0 när han vinner duellen vid sargen mot två motståndare och spelar lös pucken. Sedan gillar jag att han är lite småful och grinig, måste vara jobbigt att möta en sådan stor och fysisk spelare med rejäl räckvidd. Kul att han får utdelning och gör 4p idag, det var han värd.

Kedjan med Aagaard-EKJ-Svenningsson fortsätter att vara bra, nu behöver vi bara värva en spetsforward så vi kan få till en förstakedjan som kan avlasta och trycka tillbaka motståndarna. Då blir vi livsfarliga.

Nya målisen gör det han ska, viktiga räddningar i första. Svår match då han stundtals hade lite att göra. Men ändå ok med tanke på att han är helt ny och inte stått på länge. Är svag för stora målvakter, när de kommer ut och täcker av ser skytten inte mycket nät. Ser rätt rörlig och snabb ut i fötterna trots storleken.

Minus är försvaret, det har inte funkat perfekt än. Här har vi en hel del att jobba med. Blir intressant mot hv hur det fungerar när vi kommer sättas rejält på prov.

Ändå skön start på serien för ett nytt lag och ny tränare, kommer bli bra detta sedan när vi är i mars. Går ju inte att jämföra årets lag med fjolårets.
Kommentera