1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478925 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2238761

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Löven fick nästan bara stopp på HV i första perioden. Det var bara då man hade en fungerande forecheck. HV fick sedan åka nästan ohotade genom mittzon och mötte ett Löven som stod i klunga runt målvakten.

Jag har full förståelse varför många vill sparka Wallsson. Löven spelade verkligen inte taktiskt särskilt bra den här matchen heller, men kan man behålla sin sjuka effektivitet kanske det håller.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Man kan ju undra hur mycket wallson levde på arvet efter fagerwall ifjol. För dom har inte tagit steg framåt i sitt egna spel efter säsongen 19/20.

Wallson tycker att dom gör en kanonmatch. Deras gameplan är alltså att göra 6 mål på 22 skott och släppa över 50 mot sig. Det kommer nog inte hålla i längden.

Nej löven kan bli bra i år men de måste bli mer aggressiva i försvaret för att vara så passiva tror jag inte håller i ett slutspel, det går inte heller att hålla denna effektivitet över en säsong. Släpper man över 50 skott mot sig kommer man förlora mer än vad man vinner. Det som fällde avgörandet idag är lövens effektivitet och att de fick sina mål i helt rätt lägen. Spelmässigt finns det väldigt mycket att förbättra.
Kommentera