1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2238768

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Man kan ju undra hur mycket wallson levde på arvet efter fagerwall ifjol. För dom har inte tagit steg framåt i sitt egna spel efter säsongen 19/20.

Wallson tycker att dom gör en kanonmatch. Deras gameplan är alltså att göra 6 mål på 22 skott och släppa över 50 mot sig. Det kommer nog inte hålla i längden.

Nej löven kan bli bra i år men de måste bli mer aggressiva i försvaret för att vara så passiva tror jag inte håller i ett slutspel, det går inte heller att hålla denna effektivitet över en säsong. Släpper man över 50 skott mot sig kommer man förlora mer än vad man vinner. Det som fällde avgörandet idag är lövens effektivitet och att de fick sina mål i helt rätt lägen. Spelmässigt finns det väldigt mycket att förbättra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: jag tänker ändå att de fick 3-0 ganska enkelt redan i början av andra och det är lätt att falla tillbaka nör man ska spela "säkert" resten av matchen. Sen får de väl lägen när HV går bort sig för att de måste jaga som de förvaltar.

Jag tror att vi eventuellt kunde fått en liknande resa om vi satt 2-0 senast men istället hade HV flytet med sig och satte 2 mål relativt enkelt och vi fick jaga resten av matchen.
Kommentera