1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480548 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2241101

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Det jag framförallt gillar är att han inte har den där Challe-stilen och hänger ut enskilda spelare (vilket är ett sätt att skylla ifrån sig), utan håller sig hela tiden rationell, pratar om analyserna de har gjort, att om inte misstagen går ner kommer de behöva växla till ett enklare spel etc.

Det kan ibland vara en hårfin gräns mellan en toxisk chef och någon som inspirerar genom att ha högt ställda förväntningar, men det känns som att Karlin verkligen har rätt balans mellan mjukhet/värme och krav.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Tror inte Karlin är speciellt auktoritär, dock noggrann med detaljerna och nöjer sig inte med en vinst om den är sprungen ur en spelstil och ett chansartat spel han inte är nöjd med.
Tror inte heller han tjatar hål i huvudet på spelarna utan är mer den som tålmodigt nöter detaljer, om och om tills de sitter.

Västerås borta ikväll för att sedan ta emot V.H i lyan på Fredag. Intressant att se ifall man lärt sig något.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Finns det någonting jag ogillar är det att antingen hänga ut enskilda spelare eller som Styf gjorde. Dvs, skylla ifrån sig.
Typ: "Spelarna gjorde inte som jag sade, så det var deras fel att det inte blev bra."

Karlin skyller inte ifrån sig. Är det så att han tycker att spelarna inte gör som han sagt, så inser han att han är en del i det. Han kanske inte varit tydlig, inte sålt in det tillräckligt, inte tränat det tillräckligt eller kanske inte gett dem rätt förutsättningar på annat sätt.

Jag gillar verkligen hans ledarstil. Väldigt få människor blir bättre av det.
Kommentera