1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2241306

Sv: Västerås - Modo 2021-10-20
J F K:

Ta bara situationen när han är 2m före Lavoie till puck, han tar det långsamt och väntar in honom sedan är han aldeles för mjuk i närkampen och förlorar den enkelt, detta leder till en av VIK:s farligaste chanser i perioden med ett direktskott från nära håll.

Ska man spela så måste man göra som t.ex Folin, man måste vara 100% säker att man har styrkan att ta spelaren och sedan pucken, styf kan inte spela så.

Vet inte vad det sitter i om han vill försöka göra något snyggt och vända bort motspelaren och vara offensiv eller om han är rädd att gå först in för att få en smäll.

Oavsett håller det inte att spela så, han måste verkligen jobba bort dessa bitar och använda sina styrkor, se till att vara först till puck och spela enkelt om man tror att man inte kan vända bort och vårda puck.

Annars tycker jag verkligen att vi tagti steg framåt jämfört med två första mot Troja, vi har släppt väldigt lite kontringar och vändningar mot oss och VIK har inte haft så mycket chanser.

Sedan tycker jag att det är härligt att se att Woods kommer mer och mer, han har haft ett par fina aktioner i offensivzon som lett till lägen.

Negativt är att vi inte kan utnyttja vårt PP i en tät period, ska vi kunna vinna täta matcher måste man ha ett fungerade PP.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västerås - Modo 2021-10-20
Rytter: Man blir inte framgångsrik utan ett bra pp.
Kommentera