1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481340 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2241503

Sv: Västerås - Modo 2021-10-20
Gavelo:

Fast det där stämmer inte tycker jag, visst att vi backar hem lite och spelar med större marginaler och håller pucken framför oss, men det var inte så nära att VIK skulle ta ikapp detta. Det var ju inte så att de parkerade i vår zon. Visst dom fick ett PP med 6 minuter kvar och 4-2 där hade skapat lite spänning. Men jag tycker vi dödade av matchen på ett bra sätt i tredje och fick tiden att gå, VIK fick inte speciellt långa anfall och fick åka ner och hämta puckar i egenzon och skapade inte tillräckligt för att hämta ikapp.

Så nej jag tycker inte det var Tex som räddade oss, detta var en laginsats och en stabil bortamatch som gav 3p.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västerås - Modo 2021-10-20
Rytter: Jag håller inte med, eller delvis, därför att:
Första 4-5 minutrarna efter deras mål så slarvade vi, många dåliga uppspel, bakomryggen pass och indianare, ist för att spela djupt så tappade vi puckarna i mittzonen, precis det Västerås ville, sen får dom inte någon lång press men vaskar ändå fram en 3-4 bra chanser som inte hade kommit om vi spelat noggrant som första 48.
Sista 7-8 minutrarna av matchen spelar vi som du säger med pucken framför oss och försöker värdera situationerna, dock blev vi långsamma och bevakande i egen zon ist för att sätta press på puckföraren, ett spetsigare lag hade målat på oss i de läget.

Tex är den klart bästa spelaren på isen och är den enskilt största anledningen till att vi håller undan efter deras reducering

Olsson efter matchen beskriver att dom slarvade för mycket och att man ändå inte är riktigt nöjd med spelet trots 4-1 seger.
Kommentera

Sv: Västerås - Modo 2021-10-20
Rytter: Man gillar att höra Karlin tala, det gör man. En klok man.
Kommentera