1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480236 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2241575

Sv: Västerås - Modo 2021-10-20
puffe:

Är man back ska man börja med att jobba klart spelet i egenzon och vara stabil där, inte ge bort puckar och målchanser i varje match. Senast ensam ansvarig för ett mål mot troja och idag höll han på att ge bort ett igen då han var för mjuk i närkamper. De fina insatserna på offensiv blå blir lite värt om man ger bort mål.

Är det någon som vill dahlroth illa också?

Dessa två är våra svagaste försvarare och spelar eftersom viklund är trasig, värvar vi in en ny back kommer deras speltid sjunka drastiskt och det kommer gynna laget.

Sedan spelar det ingen roll att han är 19år, det är elitidrott de håller på med och då gäller det att prestera. Ska vi ta in en 4åring på backen med motiveringen "han är ju duktig för sin ålder för han kan ju åka skridskor rätt bra för att vara så ung"?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västerås - Modo 2021-10-20
Rytter: I hockey är väl alla försvarare och anfallare. Kolla hur MacMaster uppträdde vid Trojas andra mål, står hellre upp för våra talanger, än nån med 'coolt' namn som inte verkar bry sej. Älskar Hugo Styf o Modos juniorer
Kommentera

Sv: Västerås - Modo 2021-10-20
Rytter: Hugo är en back vi kommer att ha nytta av i många år, så låt han mogna.

Viklund lär aldrig komma tillbaka, så vi behöver minst en stor,tuff back, som kanske kan spela ihop med Hugo. Vi ska inte kasta bort våra talanger
Kommentera