1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481819 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2242824

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Ja den som ska ha mest skit är ju inte Freddan och Ante utan Nubben. Han sa ju att han byggt ett lag för play-in, men han måste överskattat materialet något enormt, för ett play-in lag tycker jag inte man ser, utan det är i bästa fall en trupp för att undvika de sista två platserna, men mer troligt en trupp som får kvala sig kvar.

Så korkat att gå ut med att man kan nå play-in detta publikt, snacka om att lägga press på spelare, press på Freddan och Ante. Det har gått 25% av serien och det målet är ju typ redan onåbart, vilka 4 lag ska Timrå kunna ha bakom sig?

Börja med att ge Freddan och Ante ett vettigt material att jobba med, förstärk truppen med minst 2 riktigt offensiva stjärnor samt 1 back av hög klass, får man inte fart på spelet då kan man börja snacka om att kicka Freddan och Ante. För han måste släppa detta med att spara pengar, truppen i dagensskick måste förstärkas om man ens tänkt överleva ett kval annars sparar man sig ur SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Tycker att de flesta höjde ett varningens finger över timrå efter försäsongsmatcherna. Tyckte absolut inte dom såg så tunga ut som många SHL lag gör när man möter dom på försäsongen.

Att tro att man skulle nå play-in när man tappat 80% av sitt lag i och med att Jonte Dahlén lämnade är hyfsad övertro.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter:
Inte så enkelt när man går upp att bygga lag, vilket vi lär erfara nästa år!
Kommentera