1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2247432

Sv: MoDo - Björklöven x2 2021-10-29 30
NuMo: Puckarna tappades inte vid blå, utan det var nästan uteslutande i mittzonen när vi hade kontroll på pucken, väldigt många felpass och puckmissar som skapade kontringar, eller när vi varit utspelade i egen zon i 1,30 och vann pucken så la dom inte på djupet och tappade pucken i mittzonen och vi drog på oss utvisningar och kontringar.
Jag var aldrig heller orolig så, men jag var riktigt förbannad på varför dom spelade med små marginaler ist för att lägga djupt och andas/byta eftersom vi tillbringade så mycket tid i egen zon.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Björklöven x2 2021-10-29 30
Gavelo: Som sagt på plats upplevdes det aldrig riktigt dåligt.

Löven hade några chanser me skulle säga att vi hade lika många farliga chanser. Det var några returer som kändes otäck men man var otroligt starka framför mål och styrde bort dom.
Känsla var aldrig riktigt att Löven dominerade spelet.
Sen såklart hade man önskat samma spel som i första perioden, men hade vi alltid kunna spela så hade vi nog gått rent genom serien.
Tror inte man förlorade en närkamp i första perioden? Att man tappar från den prestationen är rätt väntat. Framförallt då MoDo går mer på försvar medans Löven behöver göra mål.
Kommentera

Sv: MoDo - Björklöven x2 2021-10-29 30
Gavelo: Det finns förbättringspotential. ;) Att jag nämnde "vid egen blå" var väl mest eftersom du beskrev det så. Men jag håller med dig. Egentligen var det i mittzon.

Själv tyckte jag att man var coola och spelade ut pucken bra ur försvarszonen. Tycker inte man tappade farliga lägen. men det är såklart min uppfattning.
Kommentera